árak-kedvezmények 2
 

Vendégkönyv

Fantasztikus érzés egy jól átdolgozott arctorna óra után érezni minden egyes izmunkat külön-külön, olyan izmokat, melyeknek létezéséről mindaddig fogalmunk sem volt. Még fantasztikusabb, mikor másnap arra ébred az ember, hogy a homlokában izomlázat érez! És hab a tortán, amikor az ember 4 óra alvás után, smink nélkül beesik a munkahelyére reggel, és azzal fogadják, hogy "De jól nézel ki, végre kialudtad magad?". Mivel rengeteg időt töltök monitor előtt, nagyon elfárad a szemem. Arctorna után - szemizmainkat is mindig alaposan megdolgoztatjuk - egyszerűen jobban látok, másnap sokkal kevésbé fárad el a szemem. Az edzések közbeni rengeteg skalpmozgás miatt hajhullásom erősen csökkent, valószínűleg a fejbőr jobb vérellátottsága miatt. Nem vagyok orvos, csak a tapasztalataimról számolok be. Évi hozzáértése, szakszerűsége mindig segít, hogy az elsőre megoldhatatlannak tűnő feladatokat akár készség szintjén elsajátítsuk. Ami nekem "tetőtől talpig" bevált: egy kiadós arctorna után egy szintén kiadós Callanetics. Mivel mindkét torna a különböző izomcsoportok szeparált, alapos megmozgatását célozza, számomra a két módszer ötvözete minden alkalommal egy "mini újjászületést" jelent.
 

(Anita, 33 éves)


Még nincs egy éve, hogy a Budai Arctorna Stúdióban elkezdtem arctornára járni, de máris „függővé” váltam. Először az oktató, Évi szép, sima és feszes arcbőre győzött meg arról, hogy érdemes egy kis időt és energiát fordítani szépségünkre, hiszen a várható eredmény szó szerint arcukra van írva. Nagy lelkesedéssel kezdtem az órákra járni, bár eleinte, bevallom, voltak olyan gyakorlatok, amelyeknél úgy éreztem, nem történik semmi, nekem ilyen izmom talán nincs is. Az oktatók kifogyhatatlan türelmének és pontos instrukcióinak jóvoltából szép lassan én is és társaim is ráéreztünk a finom izommunkára, amelynek segítségével hétről hétre egyre ügyesebben és hatékonyabban vasaljuk ráncainkat. Az eredmény ma már szemmel látható: „Milyen kipihent vagy! Jól nézel ki! Megfiatalodtál!” Ezeket a jóleső bókokat egyre gyakrabban zsebelhetem be – hála az egyedülálló módszernek és a két oktatónak!
 

Zsuzsa (42 éves)


Az arctorna az egyik leghatásosabb mozgásforma, amit valaha próbáltam, és való igaz, ha testünkre időt és energiát szánunk, arcunknak is meg kell adnunk, amit csak lehet.
Nagy-nagy szerencsémre Évinél kezdtem a gyakorlást, és remélem hamarosan újra az ő felügyelete mellet folytathatom majd. Bár a gyakorlatok otthon is végezhetőek, Évi végtelen türelme, sugárzó jókedve jobban motivál a gyakorlatok elvégzésében és szivesebben csinálom felügyelete alatt a gyakorlatokat. Nagyon figyelmes oktató, személyre szabott feladatokkal is segit elérni a kivánt hatást, és mindenkinek igyekszik a számára legjobb időpontot megtalálni, hogy valóban rendszeresen gyakorolhassunk együtt.

Egy-egy közösen átdolgozott óra után úgy érzi magát az ember, mintha 8 pihentető órát aludt volna és az arcizmai feszesebbek, a bőre pedig sokkal simább lesz. Az órák családias hangulata miatt a gyakorlás igazi felüdülés arcnak és léleknek egyaránt.
 

(Ágnes, 35 éves)


Kb. 2 éve kezdtem az arctornát Évinél, aki nagyon kedves, végtelen a türelme és látszik rajta, hogy élvezi az oktatásunkat, hivatásának tekinti, nem csupán egy munkának. Mivel minden arc más és más, külön-külön is foglalkozik velünk, személyre szabott gyakorlatokkal, tippekkel. Az órák után olyan mintha kialudtam volna magam, illetve ha egy ideig nem megyek, az is meglátszik a bőrömön, így hát igyekszem menni sűrűn, mert a látvány magáért beszél. A gyakorlatok elsajátíthatók, de én mégis jobban szeretek helyben, Évi felügyelete mellett tornázni. 
Ajánlom mindenkinek, aki nem hisz a különböző krémek általi ránctalanításban (mindannyian tudjuk, hogy semmi hasznuk), azoknak akik nem hiszek a szépészeti beavatkozásokban sem és természetes úton, tornával próbálják csökkenteni az idő múlását, csakúgy mint a testünk többi részén.
 

(Eszter, 31 éves)


Mindenkinek szívből tudom ajánlani az arctornát, aki szeretne fiatalabb, üdébb és ránctalanabb arcot magának. Az arctorna tapasztalatom szerint többet nyújt a drágábbnál drágább kozmetikai és bőrgyógyászati fiatalító kezeléseknél, hatása ráadásul rövid idő alatt megmutatkozik. 
Én két hónap arctorna után kezdtem kapni a dícséreteket, annak ellenére, hogy senkinek nem mondtam, hogy arctornára járok. Az addig fáradt és fakó arcbőröm újra rózsás és ragyogó lett, kezdődő ráncaim is már alig látszanak. 
Az órák hangulata nagyon családias, kész felüdülés ide jönni. Évi türelme és kedvessége szintén egyedülálló, a legapróbb részletekig elmagyarázza, hogy mit hogyan csináljunk. Az eredmény magáért beszél. Évi (többszörös nagymama) arca irigylésre méltó, bőre feszes, ragyogó, ránctalan. Minden leendő és haladó arctornás erőt meríthet belőle.


(Eszter, 32 éves)


Negyedik hónapja végzem Évinél az arctornát. Amikor először találkoztunk, hüledeztem, hogy milyen fiatal és szép sima az arcbőre, holott – mint utóbb kiderült – korban közel állunk egymáshoz. Ez számomra külön erőt adott az órákon és az otthoni gyakorlások során, igyekszem erős koncentrálással minél hatékonyabban végezni a gyakorlatokat. 
Évi nagyon kedves, nyugodt és türelmes, valóságos testi-lelki felüdülés a vele eltöltött óra, Többségében olyan személyre szóló gyakorlatokat választ, amelyek a koromnál fogva már itt-ott látható elmélyültebb ráncokat próbálják kisimítani. 
Kolleganőimtől – bár nem tudnak arról, hogy hova járok – kaptam már elismerő szavakat, de a legfontosabb az, hogy én magam is látom a tükörben a változásokat: a tokám határozottan kisebb lett, az arcom felfrissült, a szemem alól eltűntek a táskák és például a két szemöldököm közötti élesebb barázda is kisimult. És a kozmetikusom is megjegyezte masszírozás közben, hogy sokkal tónusosabbnak érzi az arcom. 
Sokat jelent számomra az, hogy egyébként is rendszeresen tornázom, van bennem kellő elszántság, kitartás és arctorna közben erőteljesen tudok egy-egy területre ráfeszíteni. 
 

Judit (55 éves)


Nagyon köszönöm Évának a türelmét, kedvességét. Ő egy igazi TRÉNER! További sok sikert kívánok Neki, valamint azt, hogy sok hölgy látogassa az óráit! Érdemes!


Ági (59 éves)

Minden jog fenntartva. Utolsó módosítás 2013.04.07.
eXTReMe Tracker
Webmester: Háry Péter