árak-kedvezmények 2
UROFITNESZ
A stúdiónkban végzett Urofitnesz Vica program egy csak nálunk alkalmazott módszer, melyet az urofitt gép hatékonyságára építve edzéselméleti módszereinket latba vetve mindössze alkalmanként 15 percnyi foglalkozással a bokától a nyakig izmaink túlnyomó többségét átmozgatva nagy hatékonysággal erősítjük az intim terület izmai mellette a comb- és farizmokat, hasizmokat, hát-, kar- és vállizmokat, melynek következtében belül érezhetően, kívül pedig hamarosan szemmel látható fejlődésen mehetünk keresztül. Kitartó munkával az eredmény mindenki elégedettségét szolgálja. Heti 3x15 perc foglalkozás mellett a fejlődés jelentős. Az intim területre fejtett pozitív hatása mellett segít formásabbá, terhelhetőbbé tenni a lábakat, combokat és a popsit. Testtartásunkat korrigálja, ezáltal visszaadja a tökéletes tartás harmóniáját.

Amit az órára készülve tudni kell:
• Az urofitnesz foglalkozások időtartama 15 perc.
• Urofitnesz foglalkozás előtt vizeletürítés szükséges. Zokni viselése higiéniai okok miatt kötelező!
• Menstruáció ideje alatt szabad, sőt kifejezetten jó hatású az urofitnesz órán való részvétel egészségügyi betét használatával.

Amit az urofitt gépről tudni kell:
Az Urofitt egy olyan speciális fitneszgép, melyet a belső izmok erősítésére fejlesztettek ki a Távol-Keleten. A terápiás készülék rávezet az intim terület - a gát-, a hüvely- és a végbélzáró izmok, a medencefenék, az alhas - izmainak megismerésére és hatékony edzésére, melyek megfelelő működése befolyásolja több belső szervünk egészségét. Ezen izmok az Urofitt gépen heti rendszerességgel történő edzésével megszabadulhatunk számos kellemetlen, már meglévő problémától is.

A módszer alkalmazható kortól és nemtől függetlenül megelőzésre, kezelésre, utókezelésre.

Ajánlott:
- inkontinencia megelőzésére, kezelésére, (Az inkontinencia tartási képtelenséget, önkéntelen vizeletvesztést jelent, mely hazánk 40 év feletti népességének közel harmadát érinti és a regisztrált betegek száma sajnos évente nő!)
- a családtervezés szakaszában
- terhesség és szülés felkészítésére,
- szülés után
- az alhas és medencefenék izmainak feszesítésére, erősítésére,
- a hüvelyizom és záróizmok erősítésére,
- premenstruációs szindróma kezelésére,
- prosztata bántalmak megelőzésére,
- aranyér kialakulásának megelőzésére,
- a szexuális teljesítmény fokozására.

Nem ajánlott:
- protézisek,
- súlyos térdpanaszok,
- vérző aranyér,
- csípő artrozis esetén, valamint
- kismamáknak terhesség alatt a testhőmérséklet emelkedése és az erős vérbőség miatt.

Csak pozitív mellékhatásai ismertek, mint
- formás csípő és fenék, valamint
- izmos combok.
 
Minden jog fenntartva. Utolsó módosítás 2013.04.07.
eXTReMe Tracker
Webmester: Háry Péter