árak-kedvezmények 2
SZÁMÍTÓGÉPES Talpbetét készítés
A mi talpbetétünk  a Jantó rendszerű talpbetét – Jantó Zoltán László – ortopédiai műszerész saját fejlesztésű, számítógépes eljárással rögzített felvétel alapján készülő egyénre szabott terméke. A felvétel nyomán megállapítható a láb mely részei vannak túlterhelve, milyen statikai problémákat kell a betéttel javítani.
 

Mindegyik betéttípus egyedileg készül, a “nyomástérkép” alapján, 3-4 különböző keménységű, rugalmas anyagból. Mindegyik vékony (kivéve a sportbetét) hajlékony, együtt mozog a lábbal: DINAMIKUS BETÉT ami dolgoztatja a talpizomzatot. Bevonatuk lélegző műbőr, vagy igény szerint valódi bőr.Gyógybetét

Alkalmas a már létező elváltozások (hosszanti- ill. harántboltozat süllyedése, öregujjbütyök, sarokcsontkinövés, bőrkeményedések, stb.) korrigálására, ezek megelőzésére, a panaszok enyhítésére.

Kényelmi betét

A túlterhelt láb szakszerű alátámasztását biztosítja, enyhítve a mindennapi (otthoni, munkahelyi) tevékenység okozta fáradtságot, lábpanaszokat, megakadályozza a komolyabb elváltozások kialakulását.

Talpadról készült felvétel alapján kiderül, hogy lábad állapota gyógybetétet vagy a kényelmi betétet igényli-e és azt készítik el Neked.Sport betét

Sport- és túracipőbe ajánlott. Méreteit tekintve ezekben a cipőtípusokban fér el. Ez egy vastagabb, rugalmas alapra épített talpbetét. Teljesítményfokozó hatása is közismert.


3/4-es betét

Leginkább magasabb sarkú, keskenyebb (női) cipőkben használatos. Az ujjak és a középcsontok elülső részét szabadon hagyja, hatékonysága valamivel mérsékeltebb, mint a teljes betété.


Gyermek betét

34-es méretig gyermekcipőbe ideális kivitel.


Cipőbe építés

Olyankor célszerű, amikor a cipő mérete, fazonja nem alkalmas a talpbetét behelyezésére. Az eredeti talpbélés alá beépített elemek, modulok nem csökkentik a lábbeli méretét. Sok esetben még bővebbnek is tűnik a cipő, mivel a harántboltozat megemelésével keskenyebbé válik a láb. Az emelések beépíthetők papucsba, klumpába, gálacipőbe, csizmába is. Munkacipőbe, otthoni papucsba, illetve kisebb gyerekek cipőjébe is ajánlott a beépítés.


Árlista
Számítógépes diagnosztika, felmérés, mintavétel és tanácsadás (felnőtt) min. 800 Ft/fő
Számítógépes diagnosztika, felmérés, mintavétel és tanácsadás (gyerek) min. 550 Ft/fő
   
Ortopéd talpbetét (kényelmi talpbetét) diagnosztikával 9.900 Ft/pár
Gyógybetét diagnosztikával  11.000 Ft/pár
Speciális gyógybetét (pl. sarkantyú), sportbetét diagnosztikával  12.000 Ft/pár
3/4-es talpbetét diagnosztikával  8.800 Ft/pár
Gyermek talpbetét (34-es méretig) diagnosztikával  6.600 Ft/pár
Cipőbeépítés (cipőtől függően) 2.500-4.400 Ft/pár
Sarokemelő 1.500 Ft/db vagy 2.000 Ft/pár
Sürgősségi felár (elkészítési idő 1-2 nap) 2.000 Ft/pár


A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Minden jog fenntartva. Utolsó módosítás 2013.04.07.
eXTReMe Tracker
Webmester: Háry Péter