árak-kedvezmények 2
Mi a vicatorna?

Vicatorna névvel fémjelezzük azt a koncepciót, mely alapján termünk szolgáltatásait felépítettük, tevékenységünket kialakítottuk.

A Vicatorna foglalkozások keretein belül olyan mozgásformákat találsz, melyekkel tetőtől talpig bomba formába hozhatod magad. A test egészével foglalkozunk, szó szerint. Lábujjainktól indulva, talpunk izmain keresztül, az intim területek- és arcunk izmain át egészen a fejünk búbjáig, semmi sem marad ki a sorból. Feszesítjük, fejlesztjük izmainkat, egészségünk megőrzése érdekében és esztétikai szempontból egyaránt a komplexitásra törekszünk.

Elsősorban prevencióval foglalkozunk, de Radványi Gábor barátunknak köszönhetően megtalálhatod általunk csontkovácsolás, manuálterápia, szomatikus betegségek és pánikbetegségek kezelésének, gyógymasszázsnak a lehetőségét is.
Gábor kezelt vendégeinek gyógytornáját szintén mi tanítjuk be, így arra nálunk kell jelentkezni.

Termünkben elvégezzük a Jantó féle számítógépes talpbetéthez való felmérést és megrendelést, majd a kész terméket 1-2 héten belül ugyanitt átveheti a megrendelő.

Óratípusainkat az órarendben és a weboldal többi részén is színkóddal láttuk el a könnyebb keresést segítve.

Partneroldalunkon megtalálhatóak azok a vállalkozások, egyének akikkel szakmaiságuk, emberségük alapján szívesen működünk együtt és bátran ajánljuk tovább Őket bárkinek. Megtalálhatóak itt törzsvendégeink szakmai „hirdetései” is, mert nagyobb bizalommal fordulunk egymáshoz, mint egy idegenhez.

Jó böngészést kívánunk és szeretettel várunk termünkben, ahol biztosan megtalálod a számodra megfelelő Vicatorna foglalkozást!

OKTATÓK

Lukács Frigyesné Évi vagyok, okleveles arctorna-tréner, urofitnesz oktató, négyszeres nagymama Lukács Edina Éva vagyok, sportszakember, edző, masszőz, urofitnesz oktató, kétszeres édesanya
   
 
 
 
Minden jog fenntartva. Utolsó módosítás 2013.04.07.
eXTReMe Tracker
Webmester: Háry Péter